‘De tweede in een reeks.’

Woonlandschap de Leyhoeve
Wonen in een prachtig appartement, voorzien van alle gemakken, aan de rand van de stad Groningen op het Europapark. Een unieke locatie op loop afstand van het centrum. Het omringende park en de tuinen bieden u de mogelijkheid tot rust te komen, te ontspannen en lenen zich ook uitstekend voor een wandeling of om langs de waterkant te vissen. Gezelligheid, warmte en gastvrijheid geven u als bewoner het ‘thuis’ gevoel.

Een droom? Klinkt dit te mooi om waar te zijn?
Toch gaat woonlandschap de Leyhoeve met partijen die de passie voor ‘samen aangenaam oud worden’ delen, zorgen dat dit unieke project een succes wordt!

De 55-plusser van nu,
kan op deze aangename locatie (met uitstekende openbaar vervoer voorzieningen voor de deur) kiezen uit luxe appartementen van verschillende oppervlaktes. Beginnend bij 65 m2 en doorlopend tot 190m2.
De appartementen zijn voorzien van alle gemakken en de service is vergelijkbaar met dat van een vijf sterren hotel, maar met de volledige mogelijkheid tot zorg binnen handbereik, wanneer dit noodzakelijk zou zijn.

Woonlandschap de Leyhoeve geeft vorm aan het nieuwe wonen voor de 55 plusser van vandaag de dag.


Voelt u, uzelf een moderne ’55-plusser’?

Lijkt het u een mooi en bijzonder project waar u graag bij betrokken raakt? Schrijf u dan nu in voor een vrijblijvende rondleiding en persoonlijk gesprek in onze modelwoning op de bouwlocatie door hier te klikken.