Single Blog Title

This is a single blog caption

Speeddate-middag | dinsdag 8 oktober

Je bent als Helpende 2 (+), Verzorgende 3 IG of Verpleegkundige niveau 4/5 op zoek naar een nieuwe uitdaging.  Je werkt graag op een fijne plek waar bewoners samen aangenaam oud kunnen worden, ook als er zwaardere zorg nodig is.  Een plek met de luxe en faciliteiten van een 5-sterren hotel. Waar je als bewoner de regie hebt en waar zorg op maat wordt verleend. Zorg zoals je die ook aan je eigen ouders zou gunnen.  Jij denkt graag in mogelijkheden en bent van mening dat de zorg in Nederland anders kán en anders moet.

Bij De Leyhoeve staan onze bewoners en gasten centraal en hebben we passie voor warm contact, oprechte aandacht en gastvrijheid.

Wil jij meer weten over De Leyhoeve en de mogelijkheden die we voor jou hebben? Kom dan naar onze:

 

Speeddate-middag op dinsdag 8 oktober van 14:00 tot 16:00 uur

 

Kun je niet wachten om meer te weten over ons, bekijk dan alvast dit animatiefilmpje voor het verhaal achter de Leyhoeve.

Hoe werkt de speeddate-middag?

We organiseren de speeddate-middag in samenwerking met Zorgplein Noord. We starten met een plenair gedeelte waar we je meer vertellen over onze missie en visie. Daarna is er volop mogelijkheid om je eigen vragen te stellen en in gesprek te gaan met onze medewerkers.

Hoe meld ik me aan?

Omdat we ons graag goed willen voorbereiden op jouw komst, ontvangen we graag van te voren je cv op recruitment.groningenzorg@leyhoeve.nl.  Nadat we je cv ontvangen hebben ontvangen, bevestigen wij zo snel mogelijk jouw deelname. Zo gepiept dus!

Bereikbaarheid

Onze locatie is gelegen tegenover station Groningen Europapark en is dus erg goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Ook met de auto zijn we goed bereikbaar. Parkeren kan op ons eigen terrein of in een nabijgelegen parkeergarage.

Vragen?

Heb je nog vragen, neem dan contact op met Evelien Meeus, recruiter via 06-86895233 of evelien.meeus@leyhoeve.nl.