Pizza kok

Vacature Pizza kok

Voor de Leyhoeve Horeca is onze chef-kok Elvis Mesic op zoek naar uitbreiding van zijn team voor Pizzeria ‘Il Forno’.

Sinds februari 2018 zijn de deuren geopend van Woonlandschap de Leyhoeve inclusief bijna 2000 m2 aan horeca faciliteiten. Onze keukenbrigade is verantwoordelijk voor de Brasserie, Coffee Corner en zalen inclusief private dining mogelijkheden in onze penthouses. Tevens beschikt het woonconcept over een authentieke Pizzeria.

Ambacht, vers en exclusiviteit zijn van toepassing op al onze culinaire activiteiten.

Wij zoeken een gepassioneerde pizza kok die zich samen met zijn collega’s gaat focussen op de pizzakeuken. Voor de genoemde functie vragen wij minimaal 3 jaar werkervaring waarbij ervaring met ambachtelijke pizza’s een grote pre is. Daarnaast vragen wij van de kandidaat een hoge mate van flexibiliteit om ook in de a la carte keuken te kunnen ondersteunen indien de situatie daar om vraagt.

Met de juiste kandidaat gaat Elvis graag een gesprek aan! Bij een positieve match bespreken we aansluitend graag de arbeidsvoorwaarden.

Werktijden zijn in dit stadium voornamelijk in de avond uren. Als werkgever vinden wij balans tussen werk en privé belangrijk en streven wij naar een evenwichtige verdeling van vrije weekenden voor al onze collega’s.

Sollicitaties kunnen worden gericht aan Elvis Mesic via keuken@leyhoeve-groningen.nl

Soort dienstverband: Deeltijd. Voltijd in overleg bespreekbaar.