Single Blog Title

This is a single blog caption

Pizzakok | Uren in overleg

Prachtig gesitueerd aan het Helperpark in Groningen en met de luxe en faciliteiten van een 5-sterren hotel, vind je Woonlandschap De Leyhoeve; een bijzonder en kwalitatief hoogstaand complex waar uitgebreide horeca, prettig wonen en zorg bij elkaar komen.

De Leyhoeve Groningen heeft 200 reguliere huurappartementen, 80 zorgsuites, 2 hotelsuites, een zwembad, fysiotherapeut en huisartsenpost. Bij ons staan onze bewoners en gasten centraal en hebben we passie voor warm contact, oprechte aandacht en gastvrijheid. De Leyhoeve heeft naast Groningen ook een locatie in Tilburg en bouwt ambitieus verder aan de uitbreiding van het concept binnen geheel Nederland.

De horecafaciliteiten van De Leyhoeve zijn toegankelijk voor iedereen; wij bieden een grote diversiteit aan horeca waaronder een Coffee Corner, Brasserie, Grand Cafe en diverse moderne vergaderfaciliteiten.

Voor onze Pizzeria ‘Il Forno’ is onze chef-kok Elvis Mesic op zoek naar een:

                                                               Pizza/ Hulpkok | uren in overleg

Hoe ziet jouw functie eruit?

Samen met jouw collega’s zorg je voor heerlijke, niet te versmaden pizza’s voor onze bewoners en gasten.

Wat vragen wij van jou?

Voor de genoemde functie vragen wij minimaal 3 jaar werkervaring waarbij ervaring met ambachtelijke pizza’s een grote pré is. Daarnaast vragen wij van de kandidaat een hoge mate van flexibiliteit om ook in de a la carte keuken te kunnen ondersteunen indien de situatie daar om vraagt.

En daarnaast:

  • (Italiaans) vakmanschap!
  • Je bent creatief en voelt je verantwoordelijk voor het bereidingsproces en het kwaliteitsniveau.
  • Je ziet toe op naleving van regels ten aanzien van hygiëne, veiligheid, gezondheid en welzijn.    (HACCP)

Wij zijn van mening dat Leyhoeve Groningen een unieke plek is om te werken en wij zoeken een Pizza kok die hierbij past. Naast onze eersteklas voorzieningen dragen onze medewerkers allemaal bij aan deze unieke beleving door steeds vanuit gastvrijheid te handelen. Niet voor niets hebben wij samen dezelfde centrale gedachte: Leef uw leven samen en vergeet niet te genieten. Deze uiting van gastvrijheid in het dagelijks leven binnen De Leyhoeve is de gedeelde basis voor onze cultuur. Als jij je hierin herkent, pas jij bij ons en wij bij jou!

Wat hebben wij je te bieden?

  • Een veelzijdige en uitdagende baan binnen een inspirerende omgeving waar wij als team bouwen aan Woonlandschap de Leyhoeve. Waar gastvrijheid en leefplezier hand in hand gaan én (samen) aangenaam oud worden voorop staat.
  • Je vak uitoefenen in een omgeving waar ambacht, versheid en exclusiviteit van toepassing zijn op al onze culinaire activiteiten.
  • Werktijden zijn voornamelijk in de avond uren. Als werkgever vinden wij balans tussen werk en privé belangrijk en streven wij naar een evenwichtige verdeling van vrije weekenden voor al onze collega’s.

Is jouw belangstelling gewekt?
Stuur je sollicitatie met motivatie naar recruitment.groningenhoreca@leyhoeve.nl en neem zeker een kijkje op www.leyhoeve-groningen.nl Heb je naar aanleiding van deze vacature vragen, dan kun je deze, met vermelding van je telefoonnummer, per e-mail stellen op bovenstaand emailadres. wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld