‘Wonen in een woonomgeving met de faciliteiten van een hotel.’

Woonlandschap de Leyhoeve hanteert de volgende vanaf-prijzen:

  • Tussenwoning vanaf € 886,- per maand kale huur
  • Hoekwoning vanaf € 1.014,- per maand kale huur
  • Penthouse 6e etage vanaf € 1.218,- per maand tot maximaal € 4.000,- per maand

Per appartement worden bovenop de huurprijs servicekosten van € 85,- tot € 200,- per maand en een eigen bijdrage voor de instandhouding van de horecafaciliteiten van € 20,- tot € 40,- per maand gerekend.

Optioneel is het mogelijk een parkeerplaats in de parkeerkelder van Woonlandschap de Leyhoeve te huren. De kosten hiervoor bedragen € 60,- per maand.

Vraag vrijblijvend een rondleiding aan

NB: De tarieven van de kale huur kunnen variëren binnen de formaatgroep en is afhankelijk van de oppervlakte, het aantal balkons en de grootte hiervan.

Faciliteiten en services:
Bewoners betalen alléén voor faciliteiten, services en eventuele zorg/verzorging wanneer hier gebruik van wordt gemaakt. Wanneer u gebruik maakt van onze zorg geschiedt de betaling hiervoor op dezelfde manier als in uw huidige thuissituatie, voor velen van u ‘afhankelijk van hoe u verzekerd bent’. U hoeft zich daar geen zorgen over te maken, wij helpen u graag bij het maken van een proefberekening.

Berging:
Elke woning beschikt over een eigen berging (ca. 5-6m2) in de inpandige parkeergarage. Hier is voldoende ruimte voor het stallen van uw fiets. De kosten voor de berging zijn inbegrepen bij de huurprijs.

Keuzevrijheid:
Uniek aan Woonlandschap de Leyhoeve is dat u de keuzevrijheid krijgt uw eigen huis in te richten. Zo is het mogelijk in een appartement vanaf 100m2 een tweede slaapkamer te realiseren, of indien gewenst uw keuken en badkamer uit te breiden naar een luxe versie. Deze mogelijkheden bespreken we graag met u.

Plattegronden:
Bekijk hieronder ter impressie enkele plattegronden van verschillende appartementen. Let op: de formaten en indelingen kunnen afwijken van de schets.