‘Wonen in een woonomgeving met de faciliteiten van een hotel.’

Woonlandschap de Leyhoeve hanteert de volgende vanaf-prijzen:

  • Tussenwoning vanaf € 808,- per maand kale huur
  • Hoekwoning vanaf € 933,- per maand kale huur
  • Penthouse 6e etage vanaf € 1.213,- per maand tot maximaal € 3.100,- per maand

Per appartement worden bovenop de huurprijs servicekosten van € 95,- per maand en een eigen bijdrage voor de instandhouding van de horecafaciliteiten van € 25,- per maand gerekend.

Optioneel is het mogelijk een parkeerplaats in de parkeerkelder van Woonlandschap de Leyhoeve te huren. De kosten hiervoor bedragen € 85,- per maand.

Vraag vrijblijvend een rondleiding aan

NB: De tarieven van de kale huur kunnen variëren binnen de formaatgroep en is afhankelijk van de oppervlakte, het aantal balkons en de grootte hiervan.

Faciliteiten en services:
Bewoners betalen alléén voor faciliteiten, services en eventuele zorg/verzorging wanneer hier gebruik van wordt gemaakt. Het gebruik van het zwembad is sinds 1 juli 2019 voor alle bewoners gratis. Wanneer u gebruik maakt van onze zorg geschiedt de betaling hiervoor op dezelfde manier als in uw huidige thuissituatie, voor velen van u ‘afhankelijk van hoe u verzekerd bent’. U hoeft zich daar geen zorgen over te maken, wij helpen u graag bij het maken van een proefberekening.

Berging:
Elke woning beschikt over een eigen berging (ca. 5-6m2) in de inpandige parkeergarage. Hier is voldoende ruimte voor het stallen van uw fiets. De kosten voor de berging zijn inbegrepen bij de huurprijs.

Keuzevrijheid:
Uniek aan Woonlandschap de Leyhoeve is dat u de keuzevrijheid krijgt uw eigen huis in te richten. Zo is het mogelijk in een appartement vanaf 100m2 indien gewenst uw keuken en/of badkamer uit te breiden naar een luxe versie. Deze mogelijkheden bespreken we graag met u.

Plattegronden:
Bekijk hieronder ter impressie enkele plattegronden van verschillende appartementen. Let op: de formaten en indelingen kunnen afwijken van de schets.