Vacature: horecatalenten

De Leyhoeve is de nieuwste aanwinst op woon- én horecagebied van Groningen.

Het Leyhoeve-concept heeft zich gedurende de afgelopen 10 jaar gemanifesteerd tot één van de meest innovatieve woonconcepten wereldwijd. In het gebouw vlak naast de Euroborg vind je 285 luxueuze woningen, verschillende faciliteiten en services, 24-uurs zorgverlening en maar liefst 2000 m2 aan horecafaciliteiten (met ruim 400 couverts)! De Brasserie, de Coffee Corner, onze pizzeria, het café en verschillende vergaderfaciliteiten: het is een uniek concept!

De horeca vormt het hart van Woonlandschap de Leyhoeve en dient daarmee ook als een ontmoetingsplek voor de bewoners en hun familieleden, vrienden en kennissen en bezoekers. Zorg jij ervoor dat een bezoek aan de Brasserie, de Coffee Corner, de pizzeria of het café een belevenis is voor iedereen? Kun jij als geen ander het mensen naar de zin maken, voorzien van een onderscheidend serviceniveau en zet jij dat stapje extra voor onze gasten?

Wij zijn op zoek naar horecatalenten die gastvrijheid uitstralen en onderdeel willen zijn van het unieke Leyhoeve Horecateam. Kun jij een fantastische bijdrage leveren aan ons verrassende niveau van gastvrijheid? Samen streven wij ernaar dat al onze horecagelegenheden een sfeervolle, gezellige maar bovenal een heerlijke beleving zijn voor onze bewoners en alle inwoners van Groningen e.o.!

Horecatalenten zijn bijzonder. Ben jij:

  • Hét visitekaartje en onze nieuwe Leyhoeve-ambassadeur?
  • Flexibel, enthousiast en ambitieus?
  • Een teamplayer die samen met collega’s streeft naar perfectie?
  • Representatief en spreek je Nederlands en Engels en Gronings 😉 ?
  • Bereid om op verschillende tijden te werken tussen 08.00 – 23.00 uur doordeweeks en in het weekend?

Ben jij zo’n horecatalent? Herken je jezelf in het profiel na het lezen van deze vacature? Heb je de indruk dat het over jou en jouw kwaliteiten gaat? Dan zijn wij op zoek naar jou! Heb jij ervaring in de bediening of in de keuken en denk jij dat jij ons horecateam kunt versterken? Wij zijn heel erg benieuwd naar wat jij ons te bieden hebt! Maak nu snel je interesse in een van deze uitdagende horeca-jobs kenbaar door een e-mail te sturen naar recruitment.groningenhoreca@leyhoeve.nl met daarin:

  • Sollicitatiebrief met motivatie en jouw specifieke onderscheidende service-level
  • Curriculum Vitae
  • 2 foto’s

En wie weet nodigen wij jou uit voor een van onze selectiedagen!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.