Single Blog Title

This is a single blog caption

Verpleegkundige niveau 4 nachtteam | 24 uur per week

Tegenover station Europark in Groningen en met de luxe en faciliteiten van een 5-sterren hotel, vind je Woonlandschap De Leyhoeve; een bijzonder en kwalitatief hoogstaand woonzorgcomplex voor senioren, met als motto samen aangenaam oud wordenWanneer nodig wordt ook zorg verleend, op de manier zoals je die je eigen ouders zou gunnen. De Leyhoeve Groningen heeft 208 reguliere appartementen en 74 zorgsuites, een zwembad, verschillende restaurants, een tuin, vergaderfaciliteiten en beschikt over een eigen parkeergarage. Bij ons staan onze bewoners en gasten centraal, hebben we passie voor leefplezier, woongenot, kwaliteit en gastvrijheid. De Leyhoeve heeft naast Groningen ook een locatie in Tilburg en bouwt ambitieus verder aan de uitbreiding van het concept binnen geheel Nederland. 

Ter uitbreiding van ons team met nachttoppers in Groningen zijn wij per 1 december op zoek naar een: 

Verpleegkundige niveau 4 nachtteam | 24 uur per week 

Een greep uit je werkzaamheden 

Ben jij ‘s nachts op je best dan zijn we op zoek naar jou! Als verpleegkundige niveau 4 in ons nachtteam werk je samen met de andere medewerkers van het vaste nachtteam binnen Woonlandschap de Leyhoeve. Je verleent warme zorg aan verschillende doelgroepen, variërend van bewoners die tijdelijk zorg nodig hebben na bijvoorbeeld een operatie, bewoners met dementie en bewoners met somatische klachten die voor het grootste deel zelfstandig in hun appartement wonen. Deze zorg verloopt volgens op maat gemaakte afspraken of door middel van een oproep van onze bewoners. Binnen de Leyhoeve heb je veel ruimte om je professionele kennis en kunde te gebruiken en de tijd in te delen, passend bij de zorgvraag.  

Wat vragen wij van jou? 

Jij leeft om te leven en werkt vanuit passie. Je leest mensen en ziet wat ze nodig hebben. Jij doet een stap naar voren als anderen dat niet doen. Je laat anderen zich gerespecteerd voelen. Je voelt aan als iemand eenzaam is. Je hebt geen protocol nodig om het juiste te doen. Jij denkt in mogelijkheden en bent van mening dat de zorg in Nederland anders kán en anders moet. Daarnaast: 

 • Ben je een gediplomeerd verpleegkundige niveau 4 en bezit je een van de volgende competenties: geriatrisch verpleegkundige, wijkverpleegkundige, casemanager dementie, diabetesverpleegkundige of een andere specialisatie vanuit het ziekenhuis.  
 • Heb jij je verdiept in het nieuwe kwaliteitskader. 
 • Heb je actuele kennis en combineer je dit met overtuigingskracht en empathisch vermogen zodat de zorgverlening vanuit het nachtteam optimaal is en blijft. 
 • Heb je een creatief, ondernemend en probleemoplossend karakter. 
 • Toon je interesse in de bewegingen ‘Waardigheid & Trots’ en ‘Radicale Zorgvernieuwing’ en onderschrijf je de doelstellingen hiervan. 
 • Verwachten we dat je op een professionele, gastvrije en klantgerichte wijze omgaat met bewoners, familie, huisartsen, collega’s en andere disciplines. 
 • Weet je door je werkervaring situaties goed te beoordelen en kun je zelfstandig functioneren en de juiste afwegingen maken. 
 • Zie je voor jezelf kansen om in een nieuwe, ontwikkelende organisatie van toegevoegde waarde te zijn en toont daarbij flexibiliteit en doorzettingsvermogen. 
 • Ben je een sterke en motiverende persoonlijkheid, feedback geven en ontvangen vind je zinvol om met elkaar steeds beter te worden. 

Wat hebben wij jou te bieden? 

 • Een uitdagende baan binnen een inspirerende en onderscheidende omgeving. 
 • Veel ruimte voor eigen inbreng vanuit je deskundigheid. 
 • Een platte organisatie waar nog echt tijd voor de mensen gemaakt wordt en zorg op maat wordt verleend. 
 • Een contract van 24 uur per week voor onbepaalde tijd. 
 • Werktijden binnen het nachtteam van 23:00 uur tot 7:15 uur. 
 • Salaris conform CAO VVT; inschaling in FWG 40. 

Is jouw belangstelling gewekt? 

Stuur je sollicitatie met motivatie en liefst voorzien van een foto naar recruitment.groningenzorg@leyhoeve.nl en neem zeker een kijkje op www.leyhoeve-groningen.nl  Heb je naar aanleiding van deze vacature vragen, stel ze per mail op bovenstaand mailadres. Bellen of een appje sturen naar Evelien Meeus, recruiter, op 06-86895233 kan natuurlijk ook.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.