Zelfstandig werkend kok

Zelfstandig werkend kok

Voor de Leyhoeve Horeca is onze chef-kok Elvis Mesic op zoek naar uitbreiding van zijn keukenbrigade.

Sinds februari 2018 zijn de deuren geopend van Woonlandschap de Leyhoeve inclusief bijna 2000 m2 aan horeca faciliteiten. Onze keukenbrigade is verantwoordelijk voor de Brasserie, Pizzeria, Coffee Corner en zalen inclusief private dining mogelijkheden in onze penthouses.

Ambacht, vers en exclusiviteit zijn van toepassing op al onze culinaire activiteiten.

Wij zoeken een zelfstandig werkend kok die zich gaat focussen op de a la carte en vergaderlunches. Voor de genoemde functie vragen wij minimaal 3 jaar werkervaring in een (middel) grote keuken. Ervaring met patisserie is een pre.

Met de juiste kandidaat gaat Elvis graag een gesprek aan! Bij een positieve match bespreken we aansluitend graag de arbeidsvoorwaarden.

In de genoemde functie zijn de werktijden van 9 tot 17 uur en met name op ma t/m vrij. Weekend beschikbaarheid in overleg.

Sollicitaties kunnen worden gericht aan Elvis Mesic, bij voorkeur per mail naar keuken@leyhoeve-groningen.nl

Soort dienstverband: Voltijd, Deeltijd