Zorghotel binnen de zorgsuites

De Leyhoeve heeft ingespeeld op de toenemende behoefte aan kortdurende zorg- en verblijf plaatsen in de hoedanigheid van zorghotelsuites. Wanneer men om medische redenen nog niet of niet meer thuis kan wonen, maar een opname in een ziekenhuis of revalidatie instelling niet is geïndiceerd, dan bestaat de mogelijkheid om binnen de Leyhoeve tijdelijk een hotelsuite te huren. Bijvoorbeeld om te herstellen na een behandeling in het ziekenhuis.

Gasten van de hotelsuites kunnen, net als andere bewoners, gebruik maken van de sfeervolle huiskamers. De Leyhoeve heeft vijf hotelsuites, die voornamelijk bestemd zijn voor ouderen vanaf 55+. Er wordt soms ook van deze suites gebruik gemaakt door reguliere bewoners waarvan één van de partners kampt met een lichamelijke of geestelijke aandoening, of ter ontlasting van de mantelzorger.

Wanneer u verblijft in ons zorghotel dan ontvangt u zorg ( 1 uur per dag), ontbijt/lunch & diner, koffie/thee en overige versnaperingen, u kunt gebruik maken van de huiskamers. Indien gewenst kunt u deelnemen aan de activiteiten in de huiskamer en kunt u (in overleg) gebruik maken van het zwembad. Tevens wordt uw zorghotel iedere dag schoongemaakt. Dit alles kost € 185,- per nacht. Mocht er meer zorg nodig zijn dan 1 uur per dag dan kan dit extra worden ingekocht.

Binnen de Leyhoeve is een medisch centrum en een fysio praktijk gevestigd waar u indien gewenst gebruik van kunt maken. Afhankelijk van uw zorgverzekeraar worden de kosten wel/niet vergoed.

Wilt u meer informatie over het verblijven in het zorghotel? Dan kunt u per mail contact opnemen met onze wijkverpleegkundige:

zorgcoach@leyhoeve-groningen.nl